Icardi'nin hüznünün nedeni ortaya çıktı!

Icardi'nin hüznünün nedeni ortaya çıktı!
Galatasaray'ın Arjantinli yıldız oyuncusu Mauro Icardi'nin UEFA Avrupa Kupası maçlarında Sparta Prag ile oynanan maçın son dakikalarında gol atıp galibiyet alınca, yıldızın doğrudan soyunma odasına gitmesi, herkesi şaşkına çevirmişti. Icardi'nin bu tutumunun nedeni ortaya çıktı. Detaylar burada..

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nin son 16 turunun ilk karşılaşmasında Sparta Prag'ı maçın uzatma dakikalarında Icardi'nin golüyle 3-2 mağlup ederken, yıldız oyuncu maça 2 asistle damga vurdu.

"Hemen soyunma odasına gitti"

Arjantinli yıldız, bu performansıyla herkesi gülümsetse de, taraftarların üçlü beraberlik taleplerine rağmen klasik galibiyet golü kutlaması yapmayarak ve bitiş düdüğünden sonra doğrudan soyunma odasına giderek herkesi şaşırttı.

"NEDEN ÜZGÜNSÜN"

Icardi'nin hüznünün nedeni ortaya çıktı!

Forvet oyuncu Icardi, sosyal medyada oldukça aktif olan ve kazanmasına rağmen hiçbir şey paylaşmazken Sarı-Kırmızılı taraftarların sosyal medya hesaplarına "Neden mutsuzsun?" diyen mesajlarıyla karşı karşıya geldi.

"KULÜBLE HİÇBİR ALAKASI YOK"

Başarılı forvetin sahadaki performansıyla ilgili olumsuz olarak yapılan yorumlardan etkilendiği düşünülüyor. Ancak Galatasaray Kulübü, İcardi'nin yaşadığı sıkıntının özel bir neden olduğunu ve kulüple hiçbir ilgisi olmadığını doğruladı.

İNZİVA MESAJI..

Başarılı futbolcunun teknik kadro ve takım arkadaşlarıyla hiçbir sorunu olmadığı öğrenilirken eşinin rahatsızlığı nedeniyle coşkusunu bastırdığına dair suçlamalar ortaya çıktı. Yönetim kurulu Icardi'nin özel hayatına çok fazla müdahale etmek istemiyor. Mauro'nun son sosyal medya paylaşımındaki "izolasyon" mesajı da bu iddiaları güçlendiriyor.