Nefesler tutuldu: Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin biletleri satışa çıktı

Nefesler tutuldu: Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin biletleri satışa çıktı
Ezeli rakipler Fenerbahçe - Galatasaray arasında 24 Aralık Pazar günü oynanacak derbinin biletleri satışa çıktı. En ucuz bilet bin 100 lira en pahalı bilet ise 18 bin lira olarak belirlendi. İşte bilet fiyatları...

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan heyecan dolu derbinin biletleri, 24 Aralık Pazar günü gerçekleşecek mücadele öncesinde satışa sunuldu. Fenerbahçe Kulübü tarafından yapılan resmi açıklamada, Ülker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak olan derbinin biletlerinin öncelikle kulübün yüksek divan kurulu, kongre ve temsilci üyeleri için temin edilebileceği belirtildi. Genel satışın ise 23 Aralık Cumartesi günü başlayacağı ifade edildi.

fenerbahce

Derbinin bilet fiyatları ise merakla beklenen bilgiler arasında yer alıyor. Bu kapsamda, Kuzey-Spor Toto Tribünü için belirlenen en düşük bilet fiyatı bin 100 lira olurken, en yüksek fiyat ise Fenerium Alt Avis E Blok için 18 bin lira olarak belirlendi. Diğer kategori ve blokların fiyatları da şu şekilde sıralandı:

Fenerium'un Üst Maraton kategorisindeki fiyatlandırmalar şu şekildedir: A-I Blok için 2 bin lira, B-H Blok için 2 bin 100 lira, C-G Blok için 2 bin 250 lira, D-F Blok için 2 bin 500 lira, E Blok için 2 bin 750 lira. Alt Avis-Maraton kategorisinde ise A-I Blok için 3 bin 750 lira, B-H Blok için 4 bin 500 lira, C-G Blok için 5 bin 100 lira, D-F Blok için 6 bin lira. Maraton Alt E Blok 6 bin 600 lira, Fenerium Alt Avis E Blok 18 bin lira ve Misafir Tribünü 1.430 lira olarak belirlenmiştir.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi için belirlenen bu bilet fiyatları, taraftarlar arasında büyük bir beklenti yaratırken, maç gününe dair heyecan da giderek artıyor.