Okan Buruk yeni transferlerini bir bir açıkladı

Okan Buruk yeni transferlerini bir bir açıkladı
Galatasaray transferlerine devam ediyor! Okan Buruk açıkladı! Sağ bek için yeni bir futbolcu geliyor! Detaylar haberimizde.

Galatasaray transferlerine ara vermeden devam ediyor! Bandırmaspor karşılaşmasından sonra Okan Buruk açıklamalarda bulundu! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

GALATASARAY'A SAĞ BEK GELİYOR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Bandırmaspor karşılaşmasının ardından şu ifadeleri kullandı. Teknik Direktör Okan Buruk: "Genç oyuncularımıza zaman verdik, bu önemli. Benim için bu oyunun en büyük zevklerinden biri buydu. Bu da iyiydi. Galibiyetten dolayı mutluyuz. Taraftarlara teşekkür ediyorum. Turu tamamlayabildiğim için mutluyum. Hedefimiz kupayı kazanmaktır." Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sarı Kırmızılıların transfer planlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Buruk, şunları söyledi: "Maçın başlangıcı çok iyiydi. Çok istekliydik. Bazen maçta 3-0 kazandıktan sonra konsantrasyon eksikliği olabiliyor. Yediğimiz ilk gol taç atışından geldi. İyi bir takımla oynuyorduk. İkinci yarıda daha iyi oynadılar. Soyunma odasına 3-1'lik skorla girdiğimizde durum farklıydı. Rakip skor 3-2'ye ulaşınca daha rahat kontrol etmeye başladı. Turu geçip 4-2 kazanmak önemli. 

Galatasaray'a Sağ Bek Geliyor

İlk yarıda daha iyisini yapabilirdik. Biraz daha basit oynasaydık... İlk yarıda çok kötü kararlar verdik. İlk yarıda iki sayı daha atabilirdik. Carlos adına çok mutluyum ilk maçında gol attı. Aynı zamanda Tete'nin en iyi maçlarından biriydi. Daha basit bir şey yapsaydı daha fazla asist yapabilirdi. Böyle maçları kazanmak çok önemli. 90 dakika oynamaları önemli. Birçok oyuncu daha az oynuyordu. Kazandığımız için mutluyum." Tecrübeli Teknik Direktör transfer için şu ifadeleri kullandı: "Sol bek arıyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyor. Çok fazla seçeneğimiz yok. En iyi seçeneği seçmeye çalışacağız. Sağ bek için bir oyuncu ile anlaştık. Afrika Kupası turunu tamamladılar. Bu nedenle gelişi biraz gecikecek. Ayrıca sol bek pozisyonunu güçlendirmeye çalışıyoruz. En kısa sürede çözüm bulacağımıza inanıyorum."