Sarı kırmızılılara İtalya'dan sol bek takviyesi

Sarı kırmızılılara İtalya'dan sol bek takviyesi
Galatasaray'ın yeni sol bekine yeni transfer haberleri gelirken İtalya'nın o ismi dikkatleri çekti. Okan Buruk yönetiinde mücadele ettiği şampiyonluk hedefine giden takım için yeni isim...

Galatasaray, yeni sol bekini İtalya'da bulurken İspanyol oyuncu Angelino ile yollar ayrıldı. Kesin gözüyle bakılan sarı kırmızı 33 milyon euroluk sol beki kadrosuna dahil olurken hazırlıklar başladı.

11 Ocak tarihinde başlayan kış transferiyle beraber kadronun güçlendirilmesi amaçlanırken Galatasaray'ın hedefi İtalya'daki o isme çevrildi. Yaz transferinde Ziyech, Tete ve Zaha gibi yıldız isimleri kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekip, bu kez İtalyan yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

İtalyan yıldız oyuncunun menajeri Davide Lippi'nin yıldız oyuncu Roma'dan ayrılırken istediği açıklamalarda bulundu. Spinazzola'nın Roma'yla yeni anlaşma yapılırken ocak piyasasında nasıl gelişeceğini göreceği ifadeleri kullanılarak transfer süreci başlatıldı. 30 yaşındaki yıldız isim Roma ile sözleşmesi yazın sona ererken sarı kırmızılı ekibin yıldız oyuncu için çalışmalar başladı.

Galatasaray yıldız ismi
16 maçta forma giyen tecrübeli isim bu karşılaşmalarda 1 gol 3 asiste imzaya adını yazdırırken güncel piyasa değeri 7.5 milyon euro olan yıldız futbolcu için bugüne dek toplamda 33 milyon euro bonservis bedeli ödendi.