Süper Lig ekibi icradan satışa çıkıyor

Süper Lig ekibi icradan satışa çıkıyor
Süper Lig üzerinde sular durulmazken 7 takım ile FIFA'dan transfer yasağı gelerek Kayserispor'da hareketlilik başladı. Kayseri Genel İcra Dairesi, Kayserispor açık artırmayla berbaer 27 Şubat'ta 35 milyon TL'den satışa çıkarılacağı açıklandı.

Trendyol Süper Liginde yer alan takımlar arasında Yukatel Adana Demirspor, Bitexen Antalyaspor, Corendon Alanyaspor, Atakaş Hatayspor, MKE Ankaragücü, Mondihome Kayserispor'a 3'er, Yılport Samsunspor'a ise 2 dönem transfer yasağı getirilmesine karar verildi. Transfer yasağı alan takımlardan Kayserispor üzerinde icra şoku takımı alt üst etti.

süper lig
TEKLİFLERDE YENİ DÖNEM
'Kayserispor Futbol Anonim Şirketi' ismi için hesaplama yapılan tutar 35 milyon TL olarak açıklandı. İlan.gov.tr üzerinden gerçekleştirilecek olan icra satışı 20 Şubat 2024 tarihinde saat 14.41’de gerçekleşirken ve 27 Şubat saat 14.41’de bitirilecektir. Teklifler online olarak gerçekleşirken tarihler arasında satış olmadığında ikinci satış ihalesi 14 Mart tarihinde start vererek 21 Mart tarihine kadar tekliflerin devamlılığı sürecek.
Kayserispor Store ismi ile Kayserispor Futbol Okulları isimleri de satışı için online açık artırmalar başlatıldı. Kayserispor Store ismi için muhammen bedel 4 Milyon TL olurken, Kayserispor Futbol Okulları ismi için ise muhammen bedel 8 milyon TL olarak belirlendi.