Valentin Rosier'in yeni adresi belli oldu

Valentin Rosier'in yeni adresi belli oldu
Beşiktaş'ın yetenekli sağ beki Valentin Rosier, Siyah-Beyazlı formayı bıraktı ve yeni durağını buldu. Rosier'in rotası, Fransa'nın köklü kulüplerinden Nice'e çevrildi. Fransız futbolcunun Nice'e transferi, futbol camiasında büyük yankı uyandırdı. Beşiktaş taraftarları, Rosier'e yeni kariyerinde başarılar dilerken, Nice taraftarları ise takımlarına kazandırdıkları için heyecanlı. Futbolseverler, bu transferin ligde nasıl bir etki yaratacağını merakla bekliyor.

Beşiktaş'ın Fransız Yıldızı Rosier, Nice ile Yeni Bir Sayfa Açıyor!

Beşiktaş, transfer sezonunda adeta bir fırtına gibi esiyor. Süper Lig'in zirvesine tırmanmaya çalışan Kara Kartal, kadrosunu güçlendirmek ve yenilemek adına önemli adımlar atıyor.

Siyah-Beyazlıların Fransız sağ beki Valentin Rosier, Beşiktaş ile birlikte yaşadığı şampiyonlukların ardından yeni bir serüven için hazırlıklara başladı. Olimpik Marsilya'ya transfer olan Jean Onana'nın ardından Rosier, Fransa'nın Ligue 1 ekiplerinden Nice ile anlaşma sağladı.

Beşiktaş Kulübü, Rosier'in transfer detaylarını açıklayarak, ''Kulübümüz, profesyonel futbolcumuz Valentin Rosier'in 2023-2024 sezonu sonuna kadar geçici transferi hususunda OGC NICE kulübüyle ve oyuncuyla anlaşmaya varmıştır. Yapılan anlaşmaya göre OGC NICE kulübünün satın alma opsiyonu bulunmaktadır. Ayrıca oyuncunun 2023/2024 sezonu sonuna kadar ücreti OGC NICE kulübü tarafından karşılanacaktır" ifadelerini kullandı.sf

Beşiktaş'ın sevilen futbolcusu Rosier, şu anda Nice ile geçici bir sözleşme imzalamış durumda. Beşiktaş taraftarları, Rosier'e teşekkür ederken, Nice taraftarları ise yeni oyuncularının performansını heyecanla bekliyor. Rosier, Beşiktaş kariyerinde 1 Süper Lig ve 1 Ziraat Türkiye Kupası zaferi yaşarken, bu sezon 21 resmi maçta gösterdiği performansla 1 asist yapma başarısı gösterdi.

Futbolseverler, Rosier'in Nice serüvenini ve Beşiktaş'ın transferdeki yeni hamlelerini heyecanla takip ediyor.