Volkan Demirel'den ayrılık açıklaması

Volkan Demirel'den ayrılık açıklaması
Hatayspor'un teknik direktörü olan Volkan Demirel yenilgi sonrasında açıklamalarda bulundu. Demirel, bu transfer döneminin iyi geçirilmesi gerektiğinin altını çizerek ayrılık iddialarına yanıt verdi.

Kasımpaşa'ya 3-0 mağlup olan Hatayspor'da teknik direktör olan Volkan Demirel, yenilgi karşısında konuşurken nasıl değerlendireyim, yenildiğim için fazla değerlendirilecek bir şey olmadığını açıkladı. Kasımpaşa'nın iyi oyunu olduğunu belirterek yanılmıyorsam 74-75. dakikada bir taç atışı olurken yaşanan olaya değindi.

Genç teknik isim, hava şartları karşısında 1-0 geriye düşerken sonra çevrilmesi zor olduğunu Kasımpaşa'nın galibiyetine gölge düşürmek istenmediği ilk yarıdaki penaltının altını çizdi. Hakemin takdir hakları olurken normal durumlarda olsaydı maçın böyle olmayacağını belirtti.

Volkan demirel
AYRILIK İDDİALARINA YANIT
Demirel, içeride oyunculara söylerken bazı oyun için yapılan görüşlerde Hatayspor adına yol alınması gerektiğinin altını çizdi. Burada olmayan insanlarla bu işin yürütülemeyeceğini oyuncuların hepsinden memnun olduğunu ama onların bazı şartlardan ötürü memnun olmadığını açıkladı.
Bu nedenle transfer döneminde iyi kararlar alınması gerektiğini belirtirken şu anda zor durumda olunduğunu bu durumda takımı bırakıp gitmeyeceğini açıkladı. Ayrılık iddialarına karşılık bu sezonda Hatayspor'da devam edeceği bilgisini verdi.