Konya polisi uyuşturucu taşıyan evli çifti kıskıvrak yakaladı!

Konya polisi uyuşturucu taşıyan evli çifti kıskıvrak yakaladı!
Konya'da narkotik ekipleri, uyuşturucu tacirlerinin peşini bırakmıyor. İl sınırı girişinde yol kenarında yapılan aramada Konya'ya uyuşturucu taşıyan bir çift ve bir zanlının otomobilinde 117 bin adet uyuşturucu özellikli hap ile 230 bin lira suç parası ele geçirildi. Üç zanlı gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü'nre bağlı ekipler, gençleri zehirlemek isteyen zehir tacirlerinden tüm sokakları temizlemek istiyor.

TACİRLERİNİN ARACINDA 117 BİN ADET UYUŞTURUCU HAP BULUNDU

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ile birlikte Uyuşturucu Şube Müdürlüğü ekipleri Ereğli İlçe girişinde yürütülen rutin yol çalışması sırasında bir araç durdurdular. Ekipler, karı koca oldukları tespit edilen Eyüp Erol (43 yaşındaki) ve Fatma Erol'un (38 yaşındaki) otomobildeki hareketlerinden şüphelendiler. Aracın içinde arama yapan ekipler racın gizli bölmelerine gizlenmiş 33.000 uyuşturucu buldu. Olayla ilgili olarak Konya'ya uyuşturucu madde naklettiklerinden 2 zanlı tutuklandı.

Konya polisi uyuşturucu taşıyan evli çifti kıskıvrak yakaladı

İl girişinde çalışmalarını sürdüren uyuşturucuyla mücadele ekipleri, uyuşturucu duyarlı köpek Alex ile birlikte şüphelendikleri bir aracı durudurarak arama yaptılar. Yapılan aramada araçta 82 bin adet uyuşturucu özellikli hap ve 230 bin lira tutarında suç parası ele geçirildi. Aracın sürücüsü Osman Yiğitoğlu (36), polis ekibi tarafından tutuklandı.

3 ZANLI CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Polis tarafından gözaltına alınan 3 zanlı, emniyete girişlerinin ardından savcılık tarafından tutuklanarak, uyuşturucu madde kaçakçılığı, nakletme ve kullanma suçlarından cezaevine gönderildi.