Konya'da alacak kavgasında hayatını kaybeden Sercan Karataş, son yolculuğuna uğurlandı!

Konya'da alacak kavgasında hayatını kaybeden Sercan Karataş, son yolculuğuna uğurlandı!
Konya'da iki aile arasında çıkan bıçaklı kavgada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 24 yaşındaki Serkan Karataş son yolculuğuna uğurlandı. Yaralanan 4 kişinin hastanede tedavileri sürerken, biri taburcu edildikten sonra tutuklandı.

Olay, dün öğlen saat 15.00 sıralarında Konya'nın Ereğli ilçesine bağlı Orhaniye Mahallesi'nde gerçekleşti. Borçları nedeniyle anlaşmazlığa düşen iki aile arasında başlayan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada 40 gün önce nikah masasına oturan Serkan Karataş darp edilerek hayatını kaybetti.

Konya'da alacak kavgasında hayatını kaybeden Sercan Karataş, son yolculuğuna uğurlandı

Serkan Karataş'ın babası Mehmet Karataş ve kardeşleri Sedat ve Özcan'ın kavgada yaralandığı bildirilirken aileden Can ve Resul Arazi'nin de bıçak darbeleriyle yaralandıkları bilgisi paylaşıldı. Yaralılar ambulansla çeşitli hastanelere kaldırılarak müşahede altına alınırken polisin olaya ilişkin geniş çaplı bir soruşturma başlattığı bildirildi.

SERKAN KARATAŞ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Çatışmada aldığı bıçak darbesi sonucu yaşamını yitiren Serkan Karataş, yakınları tarafından Orhaniye ilçesinde toprağa verildi. Diğer yaralıların hastanede tedavilerine devam ettiği bildirilirken, tedavilerinin ardından gözaltına alınacağı açıklandı