Konya'da Ereğli Belediyesi halka ücretsiz olarak salçalık biber dağıtıyor

Konya'da Ereğli Belediyesi halka ücretsiz olarak salçalık biber dağıtıyor
Ereğli Belediyesi tarafından organik tarım projesi çerçevesinde tüm mahallelerde halka ücretsiz salçalık biber dağıttı. Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, söz konusu projeyle ilgili yaptığı açıklamasında tüm çevre bölgelerde biber dağıtımının devam edeceğini söyledi.

Ereğli Belediyesi, organik tarım projesi kapsamında tüm yerleşim yerlerine salçalık biber dağıtımını sürdürüyor. Mimar Sinan, Talat Paşa ve Beşyüz Evler'in yerleşim yerlerinde salçalık biber dağıtılıyor. Dağıtım diğer yakın bölgelerde de devam edecek.

Ereğli Belediyesi, organik tarım projesi kapsamında tüm yerleşim yerlerine salçalık biber dağıtımını sürdürüyor. Mimar Sinan, Talat Paşa ve Beşyüz Evler'in yerleşim yerlerinde salçalık biber dağıtılıyor. Dağıtım diğer yakın bölgelerde de devam edecek. “Salçalık biber dağıtımına devam edeceğiz” Organik tarıma önem verdiklerini belirten Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “Organik tarımın yaygınlaşmasında öncü olmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda geçen yıl başlattığımız organik tarım projesinde elde ettiğimiz mükemmel sonuçlar bizi çok mutlu ediyor. Hemşerilerimizin bu etkiden faydalanabilmesi için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz. Bu dönemde Mimar Sinan, Talat Paşa, Beşyüz Evler mahallelerinde salçalık biberler dağıttık. Bütün mahallelerimizde dağıtmaya devam edeceğiz” dedi.

“Salçalık biber dağıtımına devam edeceğiz”

Organik tarıma önem verdiklerini belirten Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “Organik tarımın yaygınlaşmasında öncü olmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda geçen yıl başlattığımız organik tarım projesinde elde ettiğimiz mükemmel sonuçlar bizi çok mutlu ediyor. Hemşerilerimizin bu etkiden faydalanabilmesi için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz. Bu dönemde Mimar Sinan, Talat Paşa, Beşyüz Evler mahallelerinde salçalık biberler dağıttık. Bütün mahallelerimizde dağıtmaya devam edeceğiz” dedi.