Konya'nın Ereğli ilçesinde suç örgütlerine polis operasyonu!

Konya'nın Ereğli ilçesinde suç örgütlerine polis operasyonu!
Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı KOM Büro Amirliği ekipleri, 6136 S.K.M.'de farklı tarihlerde gelişen yağma ve kasten yaralama olaylarını araştırdı. Olayla ilgili organize suç örgütlerini bastıracak faaliyetler düzenlenirken bu kapsamda 6 kişi tutuklandı.

Konya'nın Ereğli ilçesinde düzenlenen operasyonda Barış G., Ali A. ve Sadettin K.'nın yanı sıra Mehmet K., Emre T. ile Taner B. isimli şahısların yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi. Edinilen bilgilere göre Serkan Ç. ile Bülent Ş. isimli şahısların da polis tarafından yakalandığı ve gözlalına alındığı bilgisi paylaşıldı.

Bülent Ş. adlı zanlının yaralı olmasından dolay nedeniyle hayati tehlike yaşayabileceği öngöüldü ve zanlı Ankara'ya sevk edildi.

Konya'nın Ereğli ilçesinde suç örgütlerine polis operasyonu!

Polis ekipleri, olayla ilgili çeşitli adreslerde yaptığı aramalarda 5 tabanca, 1 pompalı tüfek ve çok sayıda merminin ele geçirilmesini sağladı.

6 KİŞİ TUTUKLANDI

Polis tarafından gözaltına alınan 7 şüpheli nin ilk olarak adliyeye sevk edildiği şüphelilerden 6'sı tutuklandığı, 1 şüphelinin de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.