Bu haplar gençleşmek isterken ölüme sürüklüyor

Bu haplar gençleşmek isterken ölüme sürüklüyor
O uzman isim kolajen hapların tehlikeli olduğu uyarısında bulundu. Hangi uzman açıklamada bulundu? İşte merak edilen detaylar haberimizde.

Kolajen haplar adeta zehir etkisi yaratabilir uyarısı verildi. Kolajen hapların tehlikeli olma sebebi nedir? Tüm detaylar haberimizde.

UZMAN İSİM KOLAJEN HAPLAR İÇİN UYARDI!

Son zamanlarda popüler olarak takviye alınan kolajen haplar tehlike yaratabilmektedir. Uzman isim uyarıda bulundu.kolajen

Birçok insan tarafından sıklıkla tüketilen kolajen hapların bazı sorunlara yol açağı uzman isimler tarafından açıklandı. Kolajen vücut proteininin %30'luk kısmını oluşturmaktadır. Esneklik, eklem sağlığı, dayanıklılığını temsil etmektedir. En çok proteinin üretildiği kısımdır. Dışarıdan kolajen takviyesi son zamanlarda popüler bir hal almıştır. İnsanlar haplar alarak sağlıklıklarına fayda edeceğini düşünmektedir.

Uzm. Dr. Dağıstan Ayan önemli açıklamalarda bulundu. O hapların işe yaramadığını belirtti. Kırışıklıkları giderip genç göstermeyeceğini de açıkladı. Sadece karaciğer ve böbrekleri yormaktadır. Aynı zamanda vücudunuza kimyasal girmiş olur. Tavuk, balık, kelle paça içmekle kolajen hapı almak arasında bir fark yoktur. Aradaki fark kolajen hapların zarar veriyor olmasıdır. Bazı kolajen ürünlerinde FDA onayı bile olmadığına dikkat çekti. Steven Johnson Sendromu oluşabilir. İlaç kullanımına bağlı olarak deri, göz, mukozalar ve organlar etkilenerek hayati tehlike oluşturmaktadır.