Zihin hackleme yoluyla her şeyi başarmak mümkün!

Zihin hackleme yoluyla her şeyi başarmak mümkün!
Sigara içenlerin sayısı gün geçtikçe artış gösterirken onlarca kişi sigaraya bırakmak için bu yönteme başvurdu. Ünlü psikolog Dr. Uçak bu defa zihin hackleme tekniği hakkında bilgi verdi. Bu yöntem sayesinde her şeyi bırakmak mümkün.

Psikoloji ve mentalizm alanında yaptığı incelemeler üzerine dikkat çeken Klinik Psikolog Dr. Volkan Uçak, bir psikolojik manipülasyon ve ikna tekniği olan "zihin hackleme" tekniğinin püf noktalarını açıkladı. Uçak, zihin hackleme yöntemiyle beraber zihinler tanınırken manipüle veya ikna edebilmek ise mümkün.

Zihin hacklemek için insan ilişkilerinin geliştirilmesi önemli olurken Uçak, hem sizi manipüle etmeye çalışan insanların kurban olmaktan kaçınırken insan ilişkilerinizde ise daha olumlu bir noktaya gelinmektedir. Uçak çalışmalarında aynı zamanda zihin hackleme tekniğinin iş yaşamında başarılı olmak için kullanıldığını belirtti.
zihin hackleme
HER TÜRLÜ BAĞIMLILIĞA SON
Uçak, sigara, alkol ve uyuşturucu gibi bağımlılıklara karşı zihin hackleme yönetimin etkili olduğunu belirtti. Özellikle sigara bağımlılığı için sıklıkla bu teknik tercih edilirken zihin hackleme tekniği, sigara bağımlısı kişilere uygulandığında yüksek başarılı sonuca varılmaktadır.
Volkan Uçak, bu teknikle beraber telefon ya da bilgisayar bağımlılığına etkili olduğu belirtilerek sağlıklı piskoloji üzerinde ciddi zarar veren bağımlılığın aşılması ise mümkündür.

BAŞARILI BİR KARİYER İÇİN BU YÖNTEM
İş hayatında yaşanan sters ve rekabet ortamında kişilerin psikolojik sorunlar yaşamasının önüne geçtiği belirtilerek Uçak, iş hayatında ve sosyal hayat üzerinde manipülatif kişileri daha iyi ayırt etme imkanı sunduğunu gösterdi.
Zihin hackleme tekniğinin size karşı kullanıldığında zor olduğunun altını çizen Uçak, zihin hackleme size karşı kullanıldığında anlayamadığınızı fakat basit yöntemle beraber buna karşı savunma yapabileceğinizi bildirdi.